Partnerski (affiliates) termini - uvijeti - FAQ/ČPP

Postani Hidro-metal web-shop (affiliate) partner i zaradi novce putem interneta !!!

Hidro-Metal partnerski (affiliate) program je besplatan i omogućuje članovima da zarade dodatni prihod tako što će te postaviti link, linkove ili banere na svoje web stranice , Facebook stranice i druge blogove koje reklamiraju Hidro-Metal artikle . Svaka prodaja kupcima koji su kliknuli na te linkove rezultirat će provizijom tj. zaradom za našeg partner člana . Standardni postotak zarade/provizije počinje sa trenutnih 5% . Program je namijenjen za pravne i fizičke osobe tj.osobe koje nemaju svoje poduzeće. Također možete preporučiti svojim prijateljima i poznanicima .

 

Kako funkcionira  Hidro-metal web-shop affiliate partnerski program ?

  1. Nakon što izradite vlastiti partnerski (affiliate) račun , na vašim informacijama o praćenju dobijete prilagođeni partnerski (affiliate) kod za praćenje . U generator linka za praćenje upišete naziv artikla iz našeg web-shopa na koji želite da se linka. Po upisu naziva artikla program vam automatski izradi link za pračenje . Affiliate link znači da imaš svoj link koji bilježi da su posjetioci došli preko tvog linka.
  2. Klikom na tvoj affiliate link* posjetu izvrši slučajna osoba koja je preusmjerena na naš web shop.
  3. U slučaju da posjetitelj obavi kupnju, program pročita da je posjetitelj došao sa tvog linka i u tvoj affiliate korisnički račun zabilježi iznos za proviziju .
  4. Web preglednik sprema podatke 30 dana. To znači da dobivaš isplatu i u slučaju kada tvoj posjetitelj proizvode naruči nakon nekoliko tjedana od trenutka prvog pristupa našem web shopu neposredno s tvog affiliate linka. 

 

Opći termini i uvjeti korištenja Hidro-metal web-shop partnerskog (affiliate) programa

Da biste se pridružili partnerskom (affiliate) programu potrebno se je složiti s općim uvjetima korištenja partnerskog programa Hidro-metala . S registracijom u partnerski program smatra se da ste te uvjete razumjeli i prihvatili .

1. Tko se može pridružiti?

U naš partnerski program mogu se pridružiti sve pravne ili punoljetne fizičke osobe koje će u registraciji navesti ispravne podatke. U slučaju da pravna ili fizička osoba navede nepotpune ili netočne informacije, zadržavamo pravo blokade partnerskog računa ili zarade. Također zadržavamo pravo, po vlastitoj procjeni odbiti surađivati s bilo kime. Partneri ne smiju otvoriti više nego jedan (1) račun. Korisnički račun nije prenosiv na 3. osobu.

2. Partneri se obvezuju na sljedeće :

1. Promotivnim materijalom i svim sadržajem na stranici neće kršiti autorska prava.
2. Voditi će brigu o pravilnom funkcioniranju svih partnerskih linkova. Hidro-metal nije potreban provjeriti ispravnost funkcioniranja linkova i obavijestiti partnere o neaktivnim linkovima. Također nije odgovoran za izgubljene provizije zbog pogrešnog rada linkova.
3. Da će biti sve objave i promocijski materijal objavljeni u skladu s pravilnikom partnerskog programa. Upravitelj partnerskog programa može po vlastitoj procjeni obavijestiti partnera o kršenju i zahtijevati uklanjanje kršenja. Ponovljeni prekršaji mogu dovesti do blokiranja partnerskog računa.
4. Da će objavljivati partnerske linkove samo na stranicama u njihovom vlasništvu i na stranicama za koje imaju dozvolu za upravljanje.

3. Partneri se obvezuju da neće:

1. Objavljivati partnerske linkove i ostali promocijski materijal na stranicama s nezakonitim, rasističkim, neprijateljskim i ostalim sadržajem koji bi mogao štetiti ugledu internetske trgovine Hidro-metala. Upravitelj partnerskog programa zadržava pravo da zabrani objavljivanje partnerskih linkova na stranicama po vlastitoj procjeni.
2. Partner se obvezuje da neće na bilo koji način obmanuti posjetitelje o njegovoj vezi s trgovinom Hidro-metala i lažno se prikazivati za službenog zastupnika.
3. Da neće navoditi lažne i neosnovane tvrdnje o proizvodima, koje prodaje internetska trgovina Hidro-metala.
4. Promoviranje proizvoda putem elektronske pošte (mailing liste) osobama, od kojih nisu dobili dozvolu za slanje komercijalnih poruka. U slučaju slanja neželjene elektronske pošte partneru se smjesta zablokira račun.

4. Isplata

Isplate se izvršavaju jednom mjesečno za prethodno obračunsko razdoblje ali samo u slučaju da je partner dosegao visinu minimalne isplate (340 kn). Obračunsko razdoblje traje od prvog do zadnjeg u mjesecu, a isplata između 15. – 20. u sljedećem mjesecu. Zarađeni novac se ne gubi nego se zadrži u slučaju da u jednom mjesecu niste ostvarili 340 kn. Isplata se izvrši onaj mjesec kad iznos bude prekoračen.

Iznos dogovorene provizije se obračuna od vrijednosti naručenog proizvoda (bez PDV-a) i ne odnosi se na poštarinu tj. dostavu. Pravo na proviziju imate samo kada prodaja bude uspješno završena. Nepreuzete pošiljke, reklamacije i vraćeni artikli se ne broje za uspješno zaključenu prodaju.

Ako imate samostalnu djelatnost ili poduzeće, plaćati ćemo vam po fakturi. Fakturu izdajete istovremeno sa zahtjevom za isplatu, kojeg pošaljete na naš partnerski račun . Faktura neka bude naslovljena na: Hidro-metal obrt, Slavka Kolara 24 , 47250 Duga Resa , Hrvatska , OIB:25517989540 ,   VAT Nr. HR25517989540

Ako ste fizička osoba, zarada vam se može isplatiti na tri načina:

Iznos će biti isplaćen na vaš bankovni račun nakon primitka zahtjeva za isplatu.

5. Prestanak suradnje

U slučaju da partner krši pravila korištenja, suradnja s partnerskim programom trgovine može se smjesta prekinuti. Ako vlasnik ili upravitelj partnerskog programa utvrdi da suradnja s partnerom na bilo koji način šteti trgovini , zadržava si pravo prekinuti suradnju.
Partner može i sam prekinuti suradnju. O tome može obavijestiti upravitelja partnerskog programa putem elektronske pošte pumpe@pumpe.hr . Zatvaranje računa će se izvršiti najkasnije u roku od 5 radnih dana.
U slučaju prekida suradnje Hidro-metal će ispuniti svoje obaveze prema partneru najkasnije u šezdeset (60) radnih dana nakon prekida suradnje.  Hidro-metal u niti jednom slučaju nije dužan isplatiti iznos manji od 340 kn.

6. Općenito

Svi sudionici se slažu da Hidro-metal nije odgovoran za bilo kakve propale investicije ili projekte partnera, za koje su saznali u okviru suradnje u partnerskom programu trgovine. Zadržavamo pravo da u bilo kojem trenutku promijenimo opće uvjete poslovanja, koji su uvijek dostupni na našim stranicama.

7. Parnica

Svi sudionici u partnerskom programu suglasni su da će se svi sporovi rješavati na miran i sporazuman način.

 

 

 

Powered By OpenCart
Hidro-Metal © 2019